Adatvédelmi Irányelvek

Az alábbi adatvédelmi irányelvek szabályozzák azt, ahogyan az iskola összegyűjti, használja, tárolja és nyilvánosságra hozza az iskola felhasználóitól (diákoktól) összegyűjtött információkat. Ezek az adatvédelmi irányelvek az iskolára és az iskola összes tanfolyamára vonatkoznak.

Információk a személyes azonosításról

Személyes azonosításra alkalmas információkat gyűjthetünk diákjainktól különböző alkalmakkor, mint például amikor a diákok beiratkoznak az iskolába vagy az iskola egyik kurzusára, hírlevélre iratkoznak fel, az iskola által kínált egyéb tevékenységekben vesznek részt, illetve az iskola szolgáltatásait vagy erőforrásait használják. A diákok részt vehetnek névtelenül az iskola életében. Személyes azonosításra alkalmas információkat csak akkor gyűjtünk a diákoktól, ha ezeket az információkat önként adják meg. A hallgatók megtagadhatják a személyes adatok megadását, ez azonban meggátolhatja őket abban, hogy az iskolával kapcsolatos bizonyos tevékenységekben részt vegyenek.

Az összegyűjtött információk használata

Az iskola a következő célokra gyűjtheti és használhatja a hallgatók személyes adatait:

Az ügyfélszolgálat javítása
Az Ön által nyújtott információ segítségével hatékonyabban tudunk reagálni az ügyfélszolgálati megkeresésekre és támogatási igényekre.
A felhasználói élmény személyre szabása
Az összesített információkat felhasználhatjuk annak megértésére, hogy a diákok csoportosan hogyan használják az iskolánk által kínált szolgáltatásokat és erőforrásokat.
E-mailek küldése
A diákok e-mail címeit felhasználhatjuk arra, hogy a diákoknak információkat küldjünk, és megrendeléseik állapotáról tájékoztassuk őket. A diákok e-mail címei felhasználhatóak a kérdéseikre vagy kéréseikre történő válaszadásra is.

Személyes adatok harmadik féllel való megosztása

A diákjaink személyes adatait nem adjuk el, nem adjuk bérbe harmadik félnek, és nem is kereskedünk ezen adatokkal.

Harmadik fél weboldalai

A diákok az iskolában találkozhatnak olyan hirdetésekkel vagy egyéb tartalmakkal, melyek partnereink, beszállítóink, hirdetőink, támogatóink, licencpartnereink vagy egyéb harmadik felek weboldalaira és szolgáltatásaira hivatkoznak. Nem ellenőrizzük az ezeken a weboldalakon megjelenő tartalmat vagy linkeket, és nem vállalunk felelősséget az azon weboldalak által alkalmazott gyakorlatokért, amelyekre fenti hirdetések vagy tartalmak hivatkoznak, illetve amelyek iskolánkra hivatkoznak. Emellett ezek a webhelyek vagy szolgáltatások, beleértve azok tartalmát és linkjeit, folyamatosan változhatnak. Ezeknek a webhelyeknek és szolgáltatásoknak saját adatvédelmi- és ügyfélszolgálati irányelveik lehetnek. Bármely más weboldalon történő böngészésre és interakcióra, beleértve azokat a weboldalakat is, amelyek diákjainkra hivatkoznak, az adott weboldal saját feltételei és irányelvei vonatkoznak.

Az Adatvédelmi Irányelvek módosítása

Az iskola az Adatvédelmi Irányelveket bármikor saját belátása szerint módosíthatja. Arra biztatjuk a diákokat, hogy gyakran ellenőrizzék ezen az oldalon az esetleges változásokat. Diákjaink tudomásul veszik és elfogadják, hogy az ő felelősségük, hogy rendszeresen áttekintsék az Adatvédelmi Irányelveket, és tudatában legyenek a módosításoknak.

Az irányelvek elfogadása

Az iskolába való beiratkozással Ön kifejezi, hogy elfogadja az Adatvédelmi Irányelveket. Ha nem ért egyet az Adatvédelmi Irányelvekkel, kérjük, ne iratkozzon be az iskolába. A jelen Adatvédelmi Irányelvek módosításainak közzétételét követõen az iskolába való újbóli beiratkozás ezen módosítások elfogadásának tekintendő.

Cookie tájékoztató