Oktass te is innovatívan

Hozd létre te is a saját online tanfolyamodat és keress pénzt azáltal, hogy tanítod az embereket szerte a világon.

Kiegészítő jövedelem online oktatásból? Igen. Bárhol, bármikor!

Nem kell ahhoz feltétlenül pedagógusnak lenned, hogy tanítani tud azt, amihez értesz.
 
Minden embernek szinte vallásos felelőssége, hogy maximálisan kihasználja a tehetségét.” – mondta Andrew Lloyd Webber, az ismert és méltán elismert angol zeneszerző. Milyen igaza van! Az idézethez illik hozzátenni azt is, hogy a tehetséget nem csak kihasználni, hanem megosztani is érdemes, legalábbis szerintünk, a DevAkadémia csapata szerint. Te hogyan gondolod? Megosztanád a tudásod másokkal?

Csatlakozz hozzánk online tanfolyam oktatónak!

Passzív jövedelem

Segíts az embereknek új készségek elsajátításában, karrierjük fellendítésében és hobbijaik felfedezésében azáltal, hogy megosztod az ismereteidet és a tudásod.

Inspirálj másokat

Keress pénzt minden alkalommal, amikor egy tanuló megvásárolja a tanfolyamodat. Nálunk minden eladott tanfolyam után előre meghatározott jutalékban részesülsz.

Csatlakozz hozzánk

Használd ki az oktatóink aktív közösségét, hogy segíthessünk a saját online tanfolyamod megtervezésének és megvalósításának folyamatában.

Elérkezett az idő, mikor az otthonról végzett munka is jövedelmező, és a kiegészítő jövedelem lehetősége a világon bárki számára elérhető. Elgondolkodtál már azon, hogy tanítanád is, amiben jó vagy?
 
A 21. században már mindennapos, hogy a tudásod és tehetséged kamatoztatásával jutsz plusz jövedelemhez, úgy, hogy közben szórakozva segítesz másoknak egy új karrier felderítésében. Ami valóban közel áll a szívedhez, ahhoz értesz is. Aminek ismered a csínját-bínját, azt tanítani is tudod. Nyújts inspirációt mások számára úgy, hogy közben bevételre teszel szert!

Ez hogyan lehetséges? Légy te is oktató!

Szeretnél a profi, virtuális közösségünk tagja lenni? Már kis is gondoltad, mivel indítanál? 

Kíváncsiak vagyunk az ötletedre és a szaktudásodra! Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi biztosítjuk neked a tudásod megosztásához szükséges felületet és rendszert. Ezen kívül megjelenítünk a DevAkadémia oktatói oldalunkon is, ezzel is segítve, hogy még több ember megismerhessen téged, mint oktató szakembert.
 
Jól hangzik, ugye? A tananyagot egyszer kell legyártani, majd feltölteni a DevAkadémia oktatási felületére, és onnantól kezdve neked termeli a bevételt. Nincs is vele több gond és feladat, ha csak hozzátenni vagy javítani szeretnél benne. Tanácsos több részes, egymásra épülő tartalmakban gondolkodnod, hogy részleteiben átadhasd egy adott szakterület tudásanyagát. A modulokat feladatokkal, kérdésekkel kell zárni, biztosítva a tanulók számára azt, hogy tesztelhessék tudásukat.
 

Mire lesz szükséged a tanfolyam megvalósításához?

Tervezd meg a tanfolyamot 3 lépésben!

  1. Kezdd a tudásoddal. Fontos, hogy végzettséggel és tapasztalattal rendelkezz!
  2. Válassz egy témát, majd írd meg a kurzus vázlatát a számodra legideálisabb programban.
  3. Küldd el nekünk, hogy átnézzük és tanácsot adjunk a tanfolyam a kivitelezéshez.

A DevAkadémia sorozat fõleg két témát támogat: Otthonról végezhető hiányszakmák és a fenntarthatóság. Lehetőség szerint ebbe a két témába tartozzon az általad készített kurzus is.

Jelentkezem Oktatónak

A jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetsz oktatónak a DevAkadémia online tanfolyam sorozathoz.

Kérjük, hogy tölts fel egy profil képet magadról!