Rólunk

A DevAkadémiáról

A DevAkadémia egy új, innovatív, online webfejlesztő tanfolyamokat és programozói képzéseket kínáló platform, mely 2021. szeptemberében indult útjának azzal a céllal, hogy piacképes tudást adjon tanulóinak egy jövőbiztos szakterületen.

Online képzéseinknek köszönhetően otthonod kényelméből tanulhatsz, valamint hétvégi kontakt tanóráinknak köszönhetően felteheted a kérdéseidet az oktatóknak. Célunk, hogy tanulóink magyar nyelven, olyan magabiztos gyakorlati tudásra tegyenek szert rövid idő alatt, amivel nemzetközileg keresett és jól fizető, jövőálló szakmában helyezkedhetnek el.

Amennyiben karrierváltáson gondolkodsz, és szeretnél egy folyamatosan fejlődő szakterületen magabiztos, piacképes tudást szerezni valódi szakemberektől, akkor a DevAkadémia képzéseit neked ajánljuk! A választott kurzust a saját időbeosztásod szerint, online, akár munka mellett is elvégezheted. Oktatóiddal hétvégi kontakt órák formájában tudsz egyeztetni a tanultakról, és segítséget kérni, ha elakadtál.

Ezenkívül rengeteg ajándékkal kedveskedünk neked a tanfolyam elvégzése után, hogy mihamarabb elindíthasd a saját, egyéni vállalkozásodat szakemberként.

Csatlakozz te is a DevAkadémia tanulói közösségéhez, és tanulj szakmájukban magasan elsimert szakemberektől!

Oktatóink

A DevAkadémia weboldalán található online webfejlesztő tanfolyamokat és programozói képzéseket kizárólag az adott szakmában magasan elismert, valamint több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze.

A DevAkadémia kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy piacképes gyakorlati és értékes elméleti tudást nyújtson mindenki számára.

Mit kapsz a DevAkadémián egy képzés megvásárlásával?

Csatlakozz te is hozzánk, és szerezz piacképes tudást egy jövőbiztos szakterületen, rövid idő alatt, megfizethető áron!