Gyakran ismételt kérdések

Ha már megtaláltad az ideális tanfolyamot és szeretnéd elvégezni, akkor a “Beiratkozom” gombra kattintva megkezdheteted a regisztrációt. A következő lépésben egy új oldalra irányítunk, ahol látni fogod a tanfolyam végleges összegét. A következő lépésben szükséges a regisztrációs adataidat (felhasználónév és jelszó), valamint a fizetési adataidat megadni. Az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadása után beiratkozhatsz a tanfolyamra.

Bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni a kívánt kurzust az SimplePay rendszerén keresztül, vagy PayPal fiókkal. A fizetés teljesítéséről a megadott email címedre küldünk számlát.

A DevAkadémia-nál arra törekszünk, hogy valóban használható tudást nyújtsunk tanulóink számára. Hiányszakmákra és távmunkákra specializált képzéseinken szeretnénk lehetőséget adni a fejlődésre, és segítséget nyújtani a karrierváltásban. A jelenleg elérhető, folyamatosan bővülő tanfolyamaink kínálatát az Online tanfolyamok oldalon láthatod.

A beiratkozás után azonnal indítható a tanfolyam az online tanulói felületen keresztül, nem e-mail-ben küldjük el részedre. A felület eléréséhez a weboldalunkon található “Belépés” gombra kattintva van lehetőséged megadni a felhasználónevet és a jelszót. Tanfolyamaink nincsenek időhöz, vagy dátumhoz kötve. Bármikor elkezdheted, amint beiratkoztál és kifizetés sikeres volt. Az online tanfolyam a Te tulajdonod lesz és örökké elérhető marad számodra. Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük képzéseinket hasznos információkkal, linkekkel, videókkal, melyek szintén elérhetőek lesznek számodra is, emiatt nem szükséges újra megvásárolnod.

Tekintettel arra, hogy nincsenek fix időpontok a tanfolyam elkezdését, illetve befejezését illetően, mindenki a saját szabadidejének megfelelően tudja alakítani a tanulási időszakot.

A tanfolyamoknál modulzáró vizsgákkal fogsz találkozni. Minden modul után látsz egy minimum 5  kérdésből álló kvízt, amely sikeres megoldása után mehetsz tovább a következő modulra. Tanfolyamaink önálló tanulást igényelnek, a javasolt gyakorlati feladatokat, házi feladatokat nem ellenőrizzük. Vannak olyan tanfolyamaink, ahol a teljes kurzus anyagának elolvasása után találkozol írásbeli kvíz kérdésekkel. Ezeket sikeresen megoldva kapod meg a tanfolyam elvégzéséről szóló certifikátot.

A tanfolyam elvégzése után igény szerint van lehetőség mentorálást, konzultációt kérni az oktatóktól. Online beszélgetés formájában van erre lehetőség 1 órás időtartam keretében. A konzultáció részleteivel kapcsolatban, kérjük írj nekünk az info@devakademia.hu e-mail címre.

Tanfolyamaink elvégzése után általunk kiállított certifikátot kap a tanuló. A névre szóló certifikátot elektonikus és letölthető  formátumban állítjuk ki, ezzel is kímélve környezetünket.

Kivételt képeznek az ingyenes tanfolyamok, ezek elvégzése során nem állítunk ki certifikátot.

Képzéseink tudásbővítő, tudásfrissítő céllal készültek, azon vállalkozási formák esetében, amelyek megkövetelik a szakirányú végzettséget, kizárólag az általunk kiállított certifikáttal vállalkozás nem indítható.

Amennyiben az adott lecke tartalmaz videós tananyagot is, mindig ellenőrizd, hogy teljesen végig nézted-e a videót. Csak abban az esetben enged tovább a rendszer, ha 100%-ban elvégzett az adott lecke.

Folyamatos figyelmet fordítunk a tanfolyamaink hibátlan működésére, ezért első körben az alábbiakat javasoljuk:

  • Frissítsd a weboldalt.
  • Ellenőrizd, hogy megfelelő-e az internetkapcsolatod. (elképzelhető, hogy egy gyengébb mobilinternet nem tudja streamelni a videót)
  • Indítsd újra a router-t. (sok esetben tényleg megoldás)
  • Próbáld meg egy másik böngészőben. (pl. Chrome, Mozilla, Safari)

     

Amennyiben mindezek ellenére is fenn áll a probléma, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@devakademia.hu címen

Ha valamilyen problémád akadt, segítségre van szükséged, esetleg észrevételed lenne, nyugodtan keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén: 


Kollégáink készséggel fogadják kérdéseiteket és rövid időn belül válaszolni fognak! 🙂

Kurzusaink számát folyamatosan bővítjük, így a “Hamarosan” fülön található kurzusok rövid időn belül felkerülnek a weboldalra. Annak érdekében, hogy elsőként értesülhess, ha egy kiszemelt tanfolyam elérhetővé válik, kattints az “Értesítést kérek a tanfolyam indulásáról” gombra és iratkozz fel a hírlevélre.

Folyamatos akciók érhetőek el a kínálatunkban, de érdemes minél előbb lecsapnod a kiszemelt tanfolyamra, mert elképzelhető, hogy hamarosan egy másik képzés kerül bele az akcióba.