Oktatóink

A DevAkadémia weboldalán található online webfejlesztő tanfolyamokat és programozói képzéseket kizárólag az adott szakmában magasan elismert, valamint több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze.

A DevAkadémia kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy piacképes gyakorlati és értékes elméleti tudást nyújtson mindenki számára.

Csányi Ádám

Ádám évek óta weboldalak készítésével és menedzselésével foglalkozik. Tőle nem nagyon tudsz olyat kérdezni, amit ne tudna a WordPressről és az Elementorról. Több nagy projekt menedzselése is a nevéhez köthető.

Katona Gábor

Gábor főként a szerverek üzemeltetésével foglalkozik, emellett természetesen a WordPressben is jártas. Ádámmal több projekten együtt dolgoztak, így egy jó hangulatú, tartalmas tanfolyam vár a hallgatókra.

Vitai Zsuzsanna

Mérnök-geológus vagyok és programozó. Egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg az adatelemzés alapjaival, aztán földtani modellezőként saját érdekemben bővítettem tudásomat és ismerkedtem meg az automatizálás módszereivel. 2014 óta saját vállalkozásomban végzek áramlásmodellezési, térinformatikai, VBA és Python programozási, valamint adatelemzési feladatokat Excelben és Power BI-ban.

Oroszlány Tibor

DTP operátorként és kiadványszerkesztőként kerültem először közelebbi kapcsolatba a grafikusi hivatással, Cheltenham városában az Egyesült Királyságban. Hazaköltözésem után már nem volt kérdés, mivel szeretnék foglalkozni: 2018-ban szereztem grafikusi végzettséget Budapesten. Azóta végigjártam a ranglétrát: először egy nyomdában dolgoztam revizorként és DTP operátorként, legutóbbi munkahelyemen, pedig már senior graphic designerként feleltem Magyarország legexkluzívabb szállodájának online és offline megjelenéséért. Egyéni vállalkozóként 2020 közepe óta állok magánszemélyek és cégek rendelkezésére.