Bubble – webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam

bubble-webalkalmazas-fejlesztes-kodolasmentesen-tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Érdekel a webalkalmazás fejlesztés, de nem vonz a kódolás? Szívesen fejlesztenél webes alkalmazásokat, de nem bajlódnál a kódolás elsajátításával? Akkor a Bubble az egyik legjobb kódolásmentes eszköz a piacon!

Bubble webalkalmazás fejlesztés, egyszerűen és hatékonyan

A legtöbben ismerik a webes alkalmazások világát, de csak kevesen tudják, hogy milyen eszközhöz érdemes fordulni, ha gyorsan és hatékonyan – és persze kódolásmentesen – szeretnének létrehozni valamit ügyfeleik számára.

A Bubble előnyei

Gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, ahol az idő mérvadó fontosságú. Ha az egyik ügyfeled olyan üzleti ötlettel keres meg, ami még csak most indul be, de szeretné azt a lehető leggyorsabban érvényesíteni, akkor a Bubble platformja valódi megoldást kínálhat. A Bubble segítségével a projekteket percek alatt sínre rakhatod, hiszen számos no code alkalmazássablon áll a felhasználók rendelkezésére.

Webes alkalmazás fejlesztés a Bubble segítségével

Ha személyre szabott megoldásokat szeretnénk, akkor is érdemes a Bubble platformját segítségül hívni, hiszen egyedi megoldások fejlesztése is lehetséges vele. A Bubblenél akár 40 együttműködő is dolgozhat egyszerre egy projekten, lehetőség van helyi és külső adatbázisok használatára, módosíthatjuk a munkafolyamatot egyedi kóddal, létrehozhatunk automatikus mentéseket, emellett pedig Java és API integráció is lehetséges.

Webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam – Neked ajánljuk!

Ez a gyakorlatias tanfolyam lépésről lépésre bemutatja a Bubble használatát, amivel kódolásmentesen hozhatsz létre különböző webes alkalmazásokat. Ha érdekel a fejlesztői világ, de szívesen tanulnál új módszereket és technikákat, és dolgoznál egy jövőbiztos hiányszakmában, akkor ez a tanfolyam neked készült. A webalkalmazás fejlesztés tanfolyam 2022-ben indul. Ha szeretnél értesítést kapni, iratkozz fel te is a várólistánkra!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden DevAkadémia tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- DevAkadémia sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

DevAkademia

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az e-mail címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyam: Bubble – webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam
CRM tanfolyam – MiniCRM specialista
Etikus hacker képzés
Frontend fejlesztő képzés
IT projektmenedzser képzés
Szoftvertesztelő képzés
UI/UX designer képzés
UNAS webshop készítés tanfolyam
Webshop tanfolyam – ShopRenter webáruház készítés a gyakorlatban
WIX weboldal készítés tanfolyam
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.