CRM tanfolyam – MiniCRM specialista

crm-tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Gyakorlatorientált CRM tanfolyam, melynek segítségével lépésről lépésre megtanulhatod a MiniCRM rendszer szakmai használatát. A CRM rendszerek jelentős népszerűségre tettek szert a vállalati világban, hiszen a megfelelő ügyfélkapcsolat segítségével a cégek hatékonyabb értékesítési folyamatokat vezethetnek be termékeik és szolgáltatásaik számára. A CRM (Customer Relationship Management) magyarul ügyfélkapcsolat kezelés szoftver segítségével jön létre, így a különböző üzleti feladatok sokkal átláthatóbbak. Ma ezen szoftverek kezelése hiányszakmának számít, ezért a képzés célja, hogy lépésről lépésre megismertessen a CRM rendszerekkel.

CRM tanfolyam – Vállalatirányítás egyszerűbben, hatékonyabban

A CRM rendszereknek nagyon fontos szerepe van egyes csapatok munkájának egyszerűsítésében, hatékonyabbá tételében. A CRM és SAP rendszerek bevezetésével a csapatok munkája sokkal produktívabbá válhat, mivel a folyamatok átláthatóbbak, így a munkavállalók is sokkal motiváltabbak lehetnek. A CRM rendszer alapvetően felhő alapú alkalmazásrendszer, amihez egy adott csapat különböző tagjainak van hozzáférése és itt tudják kezelni a rendelkezésükre álló információkat. A CRM rendszerek másik előnye, hogy nem pusztán az ügyfelek vagy potenciális ügyfelek információit rendszerezi, hanem ezen a platformon vezethetik a csapattagok a tevékenységeiket. Egy jól működő rendszerrel rengeteg feladatot tudunk automatizálni, amivel terhet vehetünk leve a csapattagok válláról, és időt takaríthatunk meg, ezáltal kiegyensúlyozottabb munkakört teremtünk.

CRM képzés – Neked ajánljuk!

Ez a tanfolyam olyan átfogó tudást biztosít, amivel sokkal hatékonyabbá teheted vállalkozásodban a folyamatokat, legyen az sales, marketing vagy éppen ügyfélkapcsolat. Válaszd online képzésünket és lépj a következő lépcsőfokra! A gyakorlatias képzés 2022-ben indul, iratkozz fel te is a várólistára, hogy értesülj az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden DevAkadémia tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- DevAkadémia sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

DevAkademia

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az e-mail címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyam: Bubble – webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam
CRM tanfolyam – MiniCRM specialista
Etikus hacker képzés
Frontend fejlesztő képzés
IT projektmenedzser képzés
Szoftvertesztelő képzés
UI/UX designer képzés
UNAS webshop készítés tanfolyam
Webshop tanfolyam – ShopRenter webáruház készítés a gyakorlatban
WIX weboldal készítés tanfolyam
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.