Szoftvertesztelő képzés

szoftvertesztelo-kepzes

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Ha érdekel az IT világ és szeretnél a jövőben elhelyezkedni, mint junior szoftvertesztelő, akkor a ez gyakorlatias szoftvertesztelő képzés kiváló választás lesz számodra. De mi a szoftvertesztelő feladata? Milyen a jó szoftvertesztelő szakember? Milyen tesztelési technikákat sajátítasz el a képzés során? Ez a szakmai képzés minden kérdésedre választ ad!

Szoftvertesztelő, mint másodhegedűs?

Hogyan is működik a szoftvertesztelés? Mivel foglalkozik a szoftvertesztelő a munkája során? Egyáltalán, miért érdemes szoftvertesztelőnek tanulni? A szoftvertesztelő feladata, hogy megtalálja a rést a pajzson. Tulajdonképpen kicsit olyan, mint Columbo, vagy Sherlock Holmes, különböző módszerek (tesztelési folyamatok) segítségével igyekszik felderíteni, hol rejtőzik a hiba. Egy szoftvertesztelő feladata természetesen ennél sokkal összetettebb, hiszen nem csak a használhatóságot figyeli, hanem a biztonságot, a funkciókat és a teljesítményt is. Sokan úgy gondolják, hogy a szoftvertesztelő igazából csak egy másodhegedűs a fejlesztő mellett, de ez egy téves feltételezés. A szoftvertesztelés komoly felelősség, és valójában a feladata a siker egyik záloga.

Mivel foglalkozik a szoftvertesztelő?

A szoftverfejlesztés tehát nem csupán a fejlesztők munkáját takarja, annál sokkal összetettebb, ugyanúgy a tesztelők munkáját is értjük alatta. A szoftvertesztelés pedig nem annyiból áll, hogy különböző tesztelési folyamatokat futtat az illető, hanem ezeket a teszteket tervezi, dokumentálja, elemzi és később pedig kommunikálja a fejlesztői csapat részére. A fejlesztési folyamat része a tesztelés, tehát nem a folyamat végén szerepel, hanem szerves részét kell, hogy képezze annak. A szoftvertesztelő tanfolyam végén képes leszel önállóan teszteket végrehajtani és dolgozni.

Szoftvertesztelő tanfolyam – Kinek ajánljuk?

Ha érdekel a programozás és szívesen dolgoznál izgalmas projekteken, kreatív és kritikus vagy, akkor ez a szakmai szoftvertesztelő képzés ideális választás számodra! A tanfolyam során megismered a szoftvertesztelés és a programozás alapjait, megismerkedsz a szoftvertesztelési technikákkal. A tanfolyam végén pedig elkészítheted a saját projektmunkádat is. A szoftverfejlesztő képzés gyakorlatias, így a tanfolyam elvégzését követően elhelyezkedhetsz akár, mint junior szoftvertesztelő!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden DevAkadémia tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- DevAkadémia sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

DevAkademia

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az e-mail címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyam: Bubble – webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam
CRM tanfolyam – MiniCRM specialista
Etikus hacker képzés
Frontend fejlesztő képzés
IT projektmenedzser képzés
Szoftvertesztelő képzés
UI/UX designer képzés
UNAS webshop készítés tanfolyam
Webshop tanfolyam – ShopRenter webáruház készítés a gyakorlatban
WIX weboldal készítés tanfolyam
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.