UNAS webshop készítés tanfolyam

unas-webshop-keszites

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Érdekel a webáruház készítés? Szívesen készítenéd el a saját, egyedi webáruházad? Akkor ez az UNAS webshop készítés tanfolyam neked szól!

Mi az UNAS webshop?

A UNAS webshop Magyarország egyik leggyakrabban használt és legnépszerűbb webáruház rendszere. Egy webshop elindítása azonban nem könnyű feladat, de szerencsére ma már sokkal megfizethetőbb és egyszerűbb dolga van annak, aki szeretne egyedi webáruházat. 10-15 évvel ezelőtt csak azok tudtak webáruházat készíteni és üzemeltetni, akik komolyabb anyagi tőkével rendelkeztek. A bérelhető webáruházak megjelenésével (UNAS, vagy éppen a ShopRenter) már nem szükséges több millió forintért webshopot fejlesztenünk, egyszerűen online bérelnünk kell.

A UNAS webáruház előnyei

A UNAS webshop népszerűsége 2004 óta töretlennek számít Magyarországon, amit főként az egyszerűségének és megfizethetőségének köszönhet. A UNAS felhasználói felülete és maga a rendszer használata is kifejezetten egyszerű, a webshop rendszerekkel ismerkedőknek megfelelő. Egyik legnagyobb előnye a Shoprenter rendszerével szemben a könnyű kezelhetősége.

UNAS webáruház készítés tanfolyam – Neked ajánljuk

Ha nem szeretnél egy külön céget megbízni a webáruházad elkészítésével, akkor tudunk egy jobb megoldást: miért ne vágnál bele saját magad? Ez a tanfolyam segíteni tud neked abban, hogy költséghatékonyan és egyszerűen elkészítsd a saját webshopod, amit később gond nélkül tudsz majd üzemeltetni. Nincs szükséged külön fejlesztői csapatra, hanem te magad tudod végrehajtani a legfontosabb változtatásokat. Szeretnél később ezzel foglalkozni? Akkor itt a lehetőség, segítünk neked a karrierváltásban is! Tanfolyamunk gyakorlatorientált, lépésről lépésre megtanítjuk számodra a webshop építés legfontosabb tudnivalóit. A webshop készítés tanfolyam 2022-ben indul. Amennyiben szeretnél értesülni az indulásról, iratkozz fel te is a várólistánkra.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden DevAkadémia tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- DevAkadémia sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

DevAkademia

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az e-mail címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyam: Bubble – webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam
CRM tanfolyam – MiniCRM specialista
Etikus hacker képzés
Frontend fejlesztő képzés
IT projektmenedzser képzés
Szoftvertesztelő képzés
UI/UX designer képzés
UNAS webshop készítés tanfolyam
Webshop tanfolyam – ShopRenter webáruház készítés a gyakorlatban
WIX weboldal készítés tanfolyam
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.