Webshop tanfolyam – ShopRenter webáruház készítés a gyakorlatban

webshop-tanfolyam-shoprenter

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Gyakorlatias webshop tanfolyam a DevAkadémiánál! Indítsd el te is a saját, egyedi ShopRenter webáruházad! Miben más a ShopRenter, mint a többi webáruház? Hogyan tudod maximálisan kihasználni, üzemeltetni a rendszert, hogy folyamatos bevételt termeljen számodra? Ez a tanfolyamot olyan kezdő webshop készítők számára ajánljuk, akik úgy érzik, szívesen és örömmel tanulnák meg a webáruház készítés összes fortélyát! Készen állsz? Vágj bele most!

Webshop tanfolyam – Webáruház indítás kezdőknek és haladóknak

A ShopRentert gyakran emlegetik magyar Shopifyként, ami nem is túlzó, hiszen jelenleg Magyarország az egyik legnépszerűbb bérelhető webáruház rendszereként tartják nyilván. Az egyik legnagyobb előnye, hogy magyar fejlesztők dolgoznak rajta, kifejezetten magyar piacra készült, tehát könnyen össze tudod hangolni a további e-kereskedelmi rendszerekkel, legyen az a fizetés, számlázás vagy bármi egyéb. Tehát nem kell külföldi rendszerekkel bajlódni, ha bármilyen segítségre vagy támogatásra van szükséged a magyar nyelvű ügyfélszolgálat azonnal elérhető lesz számodra. Másik előnye, hogy nem kell milliós befektetésekben gondolkodnod, saját webshop motort fejlesztened, egyszerűen bérelhetsz egyet, havi néhány ezer forintért.

Legyen egyedi webáruházad!

Hatékony, gyakorlatias tudásra vágysz? Szeretnél egyedi online webáruházat, amit a saját arculatodra formázhatsz? Esetleg a későbbiekben másoknak is szívesen üzemeltetnéd azokat? Akkor ez a webshop tanfolym lépésről lépésre bemutatja számodra, hogyan lehet neked is fix bevételt hozó, stabil lábakon álló, akár több ezer terméket számláló webáruházad! A képzés során szakmai oktatónk olyan átfogó tudást ad számodra, ami a koncepció kialakításától egészen az utolsó kattintásig garantáltan segítségedre lesz. Ha szeretnél te is igazi e-kereskedővé válni, és ismerni az összes tippet, trükköt és kihívást, amivel egy webáruház indítás együtt jár, akkor ez a tanfolyam neked készült! A képzés 2022-ben indul. Ha te is szeretnél értesülni az indulásról, iratkozz fel a várólistánkra!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden DevAkadémia tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- DevAkadémia sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

DevAkademia

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az e-mail címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyam: Bubble – webalkalmazás fejlesztés kódolásmentesen tanfolyam
CRM tanfolyam – MiniCRM specialista
Etikus hacker képzés
Frontend fejlesztő képzés
IT projektmenedzser képzés
Szoftvertesztelő képzés
UI/UX designer képzés
UNAS webshop készítés tanfolyam
Webshop tanfolyam – ShopRenter webáruház készítés a gyakorlatban
WIX weboldal készítés tanfolyam
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.