A legjobb 12+1 programozó képzés

Programozó tanfolyam

Szeretnél megtanulni programozni, de nem tudod, hogy melyik képzés a legjobb választás számodra? Számos programozó tanfolyam elérhető online és egyetemi képzések formájában, a kezdő szinttől egészen a haladóig.

Hogy könnyebb legyen a választás, és azt tanulj, ami igazán érdekel az alábbi listában összegyűjtöttük neked a legnépszerűbb képzéseket, ami irányt adhatnak számodra!

Ez a lista olyan 12 + 1 programozó képzést mutat be, amik által profivá válhatsz a játékfejlesztés, az applikációk, a weboldalak, vagy éppen a mesterséges intelligencia világában.

1. Java programozó tanfolyam

Ha programozás, akkor Java… Nagy valószínűséggel már te is találkoztál a Java kifejezéssel, hiszen ez az egyik legismertebb és legnépszerűbb programozási nyelv és az első olyan dolog, ami eszünkbe jut a programozásról.

Amellett, hogy könnyen megtanulható, olyan érvek szólnak mellette, ami a legtöbb fejlesztő számára kecsegtető. Platformfüggetlen, objektumorientált, megbízható és a tanulási fázisban ingyenes verziót is kínál a felhasználók számára.

A Java a legtöbb nyelv alapja, ezért ha elsajátítod az alapjait, könnyedén tudsz más programozási nyelveken is eligazodni a későbbiekben.

A The Bright Academy Java programozó képzése ideális választás lehet számodra, ha gyakorlati tudásra szeretnél szert tenni és otthonról, online tanulnál!

2. Python tanfolyam

A Java után a Python programozói nyelv a másik legjobb választás akkor, ha programozni szeretnél megtanulni, de teljesen kezdő vagy a témában.

A Python ismerete és profi szintű felhasználása igazi versenyelőnynek számít ma a piacon. Olyan cégek használják a Pythont, mint például a Google, Netflix, vagy a Spotify.

A Python, hasonlóan a Java-hoz objektum orientált és platformfüggetlen és kiemelkedővé teszi, hogy a mesterséges intelligencia területein is fontos szerepet kap. Ha érdekel az AI, akkor érdemes megtanulnod Pythonban programozni, amihez a The Bright Academy által szervezett kezdő Python tanfolyamot ajánljuk!

Programozás back end

3. Angular 6 programozó képzés

Játéktervezés és applikáció fejlesztés? Akkor Angular 6! Az Angular 6 az Angular.js utódja, ami hihetetlen nagy népszerűségnek örvend az applikációk és netes játékok területén. Az Angular 6 beépített animációkkal rendelkezik, gördülékenyen használható és könnyen tesztelhető.

Annyira jó tulajdonságokkal bír, hogy külföldi oldalak szerint az Angular iránti érdeklődés az 31%-kal fog növekedni 2026-ra.

Még időben vagy, hogy az elején szállj be és az elsők között legyél, aki tudja kezelni az Angular 6 rendszerét!

4. Bubble webalkalmazás fejlesztő tanfolyam

Érdekel az alkalmazás fejlesztés, de nem szeretnél kódolni? Ha szívesen fejlesztenél applikációkat kódolás nélkül, akkor a Bubble a te tereped!

A Bubble lehetővé teszi, hogy interaktív, többfelhasználós alkalmazásokat alkoss meg asztali gépekre és mobil eszközökre. Ez egy modern platform, amivel bármit megvalósíthatsz: adatbázisokat kezelhetsz és applikációkat alkothatsz meg.

Hamarosan indul a Bubble webalkalmazás fejlesztő tanfolyamunk, ahol elsajátíthatod a Bubble alapjait és megtanulhatsz fejleszteni, kódolás nélkül!

5. Android N fejlesztő tanfolyam

Ha az a típusú ember vagy, aki folyton az újabbnál újabb Android alkalmazásokat teszteli, vagy esetleg a saját alkalmazásodat szeretnéd létrehozni, akkor az Android N képzések a kedvenceid lesznek!

Sok külföldi cég keresi az Androidos fejlesztőket, és a viszonylag kevés szakember miatt már Junior szinten is kiemelkedő fizetést biztosítanak. Ezért ha szívesen fejlesztenél olyan programokat, mint pl. az Uber, vagy a WhatsApp, akkor ne várj sokat, mielőtt belevágsz! Az Android N programozó képzések elvégzése után könnyedén szerezhetsz jól fizető állást.

Általában egy ilyen képzés során belekóstolhatsz abba is, hogy hogyan tudod népszerűsíteni a saját magad által fejlesztett alkalmazást, hogy a lehető legsikeresebb lehess!

6. iOS programozás képzés

Ha a programozás területén jártas vagy, biztos tudod, hogy az Android és az iOS különböző módon fejleszti az alkalmazásait. Ha az Apple-re esküszöl, akkor a Swift 4 és az Xcode 9 elsajátításával megszerezheted azt a programozói tudást, ami által iOS programokat fejleszthetsz.

Több millió forintos fizetést is kaphatsz iOS fejlesztőként, így ha érdekel a téma, vágj bele minél hamarabb! A piac még nem telített, ezért jó esélyekkel indulhatsz és akár egy nívós nemzetközi karriert is építhetsz.

Alkalmazások ikonjai

7. C++ and Unreal Engine Developer képzés

Kódolás és programozás? Az Unreal Engine a játékfejlesztés eszköze, amihez a C++-t használják a fejlesztők. Ha szeretnéd beleásni magad a gamer világba, válaszd a C++ képzések valamelyikét és sajátítsd el az alapokat a profi játékok fejlesztéséhez!

Ezen a területen az a szuper, hogy teljesen kezdőként is hihetetlen hamar lehet fejlődni és szakértelmet szerezni.

8. Data science képzés

Az adatokkal kapcsolatos szakmák az aranykorukat élik, hiszen minden vállalkozásnak szükséges ismernie és értenie az eredményeit annak érdekében, hogy fejlődjenek és növekedjenek. Többek között ide tartozik a marketing kampányok elemzése, az eladások értelmezése és a vásárlói magatartás elemzése is.

Az adattudós innovatív módszereket használ az adatok értelmezéséhez és akár cégre szabott algoritmusokat fejleszt ki a hatékonyság és a fejlődés céljából.

Ha szeretsz a számokkal dolgozni és szívesen kutakodsz az adatok között, akkor ideális lehet számodra a data science, azaz az adattudós szakma. Minimális programozási ismeret kell ahhoz, hogy igazán mélyre tudj ásni az adatok tekintetében és olyan információkhoz is hozzájuss, amit csak komoly mérő eszközök segítségével lehet megismerni.

Válaszd gyakorlati online data science képzésünket, és kezdd el a karriered építeni még ma!

9. R programozási nyelv tanfolyam

Az R programozási nyelv a data science egyik hasznos eszköze. És hogy miért? Az R programozási nyelv által könnyebb kezelni az összetett adatokat és sok lehetőséget biztosít az adatvizualizáció terén is. Az R nyelv előnyei közé tartozik még, hogy egy nyílt programozási nyelv, így jól olvasható és a legtöbb platformon jól használható. Könnyen áttekinthető és ideális választás a grafikonok és táblázatok ábrázolásához.

Ha úgy érzed, hogy az adattudomány a te területed, vagy érdekel az adatvizualizáció, akkor az R programozási nyelv Neked való!

10. CNC programozás kurzus

Érdekel a CNC gépek irányítása? Esetleg a 3D nyomtatás az, ami téged leginkább vonz? A CNC programozó képzések során elsajátíthatod a G nyelvet, ami a CNC programozás alapja. Ezáltal megtanulhatod a CNC marógépek, a lézergravírozók és a 3D nyomtatók irányítását és a technikai tudást akár különleges, kreatív termékek megalkotására használhatod fel.

Számítógép illusztráció

11. Webdesigner tanfolyam

Webdesignerként egyedi és személyre szabott weboldalakat tervezhetsz és fejleszthetsz. Ennél a szakmánál a kreativitásnak nagy szerepe van, hiszen előfordulhat, hogy a 0-ról kell létrehoznod egy felhasználóbarát, esztétikus, informatív weboldalt.

És hogy hogy tartozik ez a programozáshoz?

Webdesignerként szükséged lesz egy alap szintű programozói tudásra ahhoz, hogy egyedi weboldalakat tudj készíteni. Ismerned kell a HTML és a CSS alapjait és a gyakorlati használatukat is.

Pont ez az, amit keresel? Csatlakozz webdesigner tanfolyamunkhoz, és sajátítsd el a szakma alapjait – kódolástól kezdve a grafikai tervezésen át.

12. Egyetemi programozó képzés

Az online képzések mellett részt vehetsz tantermi oktatáson és tanulhatsz egyetemen is. Ez több időt igényel, hiszen egy alapképzés 3 éves, a mesterképzés pedig további 2 évet vesz igénybe, de ennyi idő alatt stabilan elsajátíthatod a kezdő és a haladó szintű programozási ismereteket is.

+1 Kiberbiztonság kurzus

A programozó képzések listájából nem maradhat ki a kiberbiztonság tanfolyam sem, ami pont olyan izgalmas és hasznos, mint egy applikáció, vagy weboldal fejlesztés.

Okos órák, tabletek, telefonok, okos otthonok… Mi a közös bennük? Mindegyik akkor nyújt szuper felhasználói élményt, ha csatlakozva van az internethez. Jelzést kapsz az órádtól, ha keveset iszol, vagy ha mozognod kell és a világon bárkivel beszélgethetsz az online chateken keresztül. Tanulhatsz, vásárolhatsz, üzletet építhetsz az internet segítségével.

De amennyi előnnyel jár az internet használata, annyi veszélyt is rejteget. És most nem azokra a hiteltelen információkra gondolunk, amik elárasztják a közösségi médiát. Sokkal inkább a vírusokra, a hackerekre, vagy az adat tolvajokra.

Szükség van azokra a szakemberekre, akik képesek biztonságossá tenni az internetezést és megvédeni a felhasználókat a csalóktól. A kiberbiztonság azért létfontosságú, mert megőrzi az adatokat az internetre csatlakoztatott eszközökön az előre nem látható sérülésektől vagy lopásoktól.

Programozás laptopon

Miért tanulj programozónak?

Láthatod, hogy mennyi féle képzés közül választhatsz, attól függően, hogy a front end vagy back end érdekel jobban. De miért érdemes belevágnod?

A programozóként végzett szakemberek jó fizetésre számíthatnak, hiszen a programozó fizetés az egyik legmagasabb a piacon. Amellett, hogy könnyű állást találni, már a junior programozó kollégák is több százezer forintos bérre számíthatnak, ami külföldön munka esetén még magasabb.

Szabadságot ad, ha programozó vagy, hiszen a világon bárhol lehetsz, a munka elvégzéséhez csak egy számítógépre, internetre és a stabil tudásodra lesz szükséged. Ez sok lehetőséget nyit meg a programozók előtt.

Kreatív és egyedi dolgokat alkothatsz az informatikai tudásodnak köszönhetően, újdonságokat hozhatsz létre és olyan programokat fejleszthetsz, amik segítik a környezeted.

Szállj be a programozói világba!

Készen állsz arra, hogy profi programozó váljon belőled? Nézz szét gyakorlati képzéseink között, tanulj velünk és szerezz piacképes tudást! Minden képzésünk online zajlik, így bárhol, bármikor tudsz tanulni és a saját időd szerint elvégezni a kiválasztott képzést!